Monday, September 24, 2007

Επιστολή προς RAM - Η απάντηση!

Θυμάστε λίγα posts πιο κάτω μια επιστολή που είχα στείλει προς το RAM, σχετικά με ένα "αστείο" κείμενο-κριτική για τα ipods?

Έλαβα πριν λίγο μια απάντηση από το rameditors at dolnet.gr χωρίς υπογραφή με το παρακάτω κείμενο:

"Φίλτατε,

Έχεις απόλυτο δίκιο! Περίμενα με ένα νταγκ-εν-ντροπ να παίζουν. Έτσι παίζουν σε ΟΛΑ τα επμιτριόφωνα της αγοράς πλην άιποντ.

Έχεις απόλυτο δίκιο! Περιμένω από τις συσκευές που αγοράζω να παίζουν όσο το δυνατό πιο απλά και διαισθητικά. Όπως παίζουν ΟΛΑ τα άλλα εμπιτριόφωνα πλην άιποντ. Χωρίς δηλαδή πανεπιστημιακό ντοκτορά στο άιτιουνς

Τα άλλα τα αφήνω ασχολίαστα περιμένοντας την απόλυσή μου από τη διεύθυνση. Δεν νομίζω να με αφήσουν να τους κλείσω το περιοδικό τους!


ΥΓ: κασετόφωνα είχα πολλά, όπως και εμπιτριόφωνα επίσης!"

Βέβαια στο κείμενο του περιοδικού υπέγραφε ως "Α.Σιχτίρης" αν και πλέον πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο το "Α.Σχέτος"! :p

Άντε και εις ανώτερα!

Υ.Γ Αν και δεν θα έπρεπε, δεν κρατήθηκα και απάντησα:

"lol! Έλα τώρα περίμενα πιο δυναμική απάντηση! Με τέτοιο "στυλ" θα μου απαντούσε η ξανθιά φίλη μου που δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ ποντικιού και πεντάλ ραπτομηχανής! :p

Πάντως προς θεού δεν θέλουμε να χάσεις τη δουλειά σου! Να την κάνεις απλά καλά περιμένουμε!

Υ.Γ. Περιμένω αύριο μεθαύριο να μου έρθει το iphone, το θέλεις για αναλυτικό review ή θα το "θάψεις" μόλις δεις πως χρειάζεται το itunes?
;)

Φιλικά!"

2 comments:

telas said...

Billάρα οχι άλλο Itunes αλήθεια στο λέω δεν το μπορώ κάστανο είναι άσχημο είναι δύσχρηστο είναι ν#)($#)$( πως να το πω πάει ανάποδα σαν το κάβουρα πρέπει να αλλαχτεί σκεπτικό 14 χρόνων ενασχόλησης με τα ρημάδια για να μπορέσω να το παλέψω και να το αποδεχτώ :(

καλώς η κακώς ο άνθρωπος είναι ον που αποκτάει συνήθειες και όταν μιλάμε για d&g καταστάσεις το 99.999999999% όσων έχουν μια αλφα εμπειρία με υπολογιστή περιμένουν έστω και από την apple να πάει με τα νερά τους η τουλάχιστον να "υποστηρίξει το «άλλο» σκεπτικό" έστω και μερικώς

αυτά με τα sync ποτέ δεν τα χώνεψα :S

ακού τώρα και το γιατί συγκεκριμένα μισώ το itunes:

α) δεν μπορώ να σβήσω τραγούδια / φωτογραφίες μέσα από το μενού του Iphone (δεν υπάρχει επιλογή delete για οτιδήποτε έχει γίνει synchronize)

β) πρέπει να κάνω ξεχωριστούς φακέλους με τις φωτογραφίες ΚΑΙ τα τραγούδια KAI τα videos που θέλω να είναι στο κινητό (γιατί όπως είπα δεν μπορώ να σβήσω αυτα που δεν θέλω μέσα από το iphone), αυτό σημαίνει διπλό περιεχόμενο γιατί -----> γ) αν σβήσω ένα mp3 από τον σκληρό μου η το μετακινήσω σε έναν άλλο φάκελο που δεν κάνει sync με το κινητό στο επόμενο sync θα σβηστεί από το κινητό!

Αν θέλω ας πούμε μια εικόνα από τον τάδε φάκελο 3 από τον άλλο φάκελο πεντε mp3 από έναν άλλο και 200 από κάποιον άλλο και 5 βιντεο απο εναν και 1 απο καποιον άλλο εγω τώρα θα πρέπει να μπω στην διαδικασία είτε να κάνω όλους αυτούς τους φακέλους sync με το κινητό ή να κάτσω να ψάξω να ξεδιαλέξω τα αρχεία να τα οργανώσω για δεύτερη φορά σε ΑΛΛΟΥΣ φακέλους (διπλή δουλειά, διπλό περιεχόμενο) και μετά να κάνω sync με το κινητό

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!

χειρίζομαι πολύπλοκα προγράμματα (όπως 3d, κάνω μονταζ, flash, audio edit κλπ κλπ κλπ) και ενίοτε κατα καιρούς δοκιμάζω καινούργια παρόμοια πολύπλοκα προγράμματα, ε ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έκανα πάνω από 10 λεπτά με ένα τέταρτο για να μπορέσω να καταφέρω να κάνω το απλότατο, να βάλω μια φωτογραφία στο iphone.

Έσκασα μιλάμε!


ps. bookmarked, τα χώνεις ωραία βλέπω και γω μαζί σου! τώρα κάτσε έρχομαι κ στον βλακάκο που έχυσε λάδι στο σκυλάκι που να τον καίει ο διάολας αιώνια στην κόλαση σε καζάνι με λάδι μηχανής στους 99999999999999999999999999999999999999 βαθμούς φαρεναιτ και σκυλιά να τραβάνε με κινητά και να γελάνε με την πάρτυ του στο youtube! ΨΟΦΑ!!!!

billdanos said...

Βασικά όλα είναι θέμα συνήθειας. Εγώ πάντα είχα οργανωμένες τις φωτογραφίες και τη μουσική μου στο itunes μιας και είμαι χρόνια κολλημένος με τα ipods κλπ. Το θεωρώ πολύ χρήσιμο και βολικό να έχω πάντα οργανωμένα τα albums κλπ τόσο στο pc όσο και στο ipod/iphone. Ακούω για παράδειγμα ένα τραγούδι στο itunes και μου αρέσει, κάνω απλά ένα κλικ στο κουτάκι του και ξέρω ότι στο επόμενο sync θα το έχω και στο iphone. Η ακόμη να έχω το τοπ 25 όσων τραγουδιών ακούω πιο συχνά στο pc και με μια κίνηση να τα ρίξω και στην αντίστοιχη λίστα του iphone.

Επίσης είναι εντυπωσιακή η συνεργασία του itunes με τα διάφορα airports που υπάρχουνσ το σπίτι! Ακούς πχ τη μουσική σου και με ένα κλικ κάτω δεξιά, επιλέγεις να ακούγεται και από τα ηχεία που είναι στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα κλπ (που προφανώς είναι συνδεδεμένα με τις αντίστοιχες υποδοχές line out των airports)

Σχετικά με τα videos αν προσέξεις στο iphone, μπορείς σε κάθε ένα να "σύρεις" το δαχτυλό σου πάνω του από αριστερά προς τα δεξιά και θα σου εμφανίσει επιλογή για να το διαγράψεις!

:)